Hoe gebruik ik deze catalogus ?

Hoe gebruik ik deze catalogus ?

DEZE ON-LINE CATALOGUS BEVAT MEER DAN 1.500 PLANTENNAMEN,
EN MEER DAN 3 000 FOTO'S ! !

ZOEKT U PLANTEN/SOORTEN/MATEN/VORMEN WELKE U NIET IN DEZE CATALOGUS KAN TERUGVINDEN ? CONTACTEER ONS, DAN DOEN WIJ ONS UITERSTE BEST OM DEZE VOOR U TE ZOEKEN !

 • U kan deze on-line catalogus op volgende manieren raadplegen:

 • Wanneer u bovenaan bij catalogus een categorie aanduidt, verschijnen de 'Zoekresultaten' de hoofdgroepen (categorieën) waarin wij ons plantenaanbod hebben ingedeeld. Door een van deze hoofdgroepen aan te duiden, krijgt u een overzicht van deze groep, met eveneens alle kleine afbeeldingen van de tot die groep behorende planten (of materialen). U kan vervolgens een van deze planten aanduiden, waarop alle informatie over die plant verschijnt

  U kan dan ook verder op kenmerken gaan selecteren (bv bloemkleur, bladhoudend, ...)

 • U kan ook op 'Op naam zoeken' kiezen: in het witte vakje typt u de naam (of een gedeelte ervan) in van de plant die u zoekt. Dit mag zowel de nederlandse als de latijnse naam zijn; druk daarna op 'zoek' en in de linkerkolom, onder 'ZOEKRESULTATEN' zullen alle plantennamen verschijnen waarin de door u ingegeven naam voorkomt, hieruit kan u dan weer uw keuze maken. Voor FRUIT soorten geeft u best de nederlandse naam in. Zo zal u na het ingeven van vb:'Appel' alle appelrassen te zien krijgen, geeft u 'Jonagold' in, dan krijgt u alleen dit appelras te zien. Geeft u de latijnse naam voor appel = 'Malus' in, dan krijgt u zowel de sierappels, als de als fruit bedoelde appels in de linkerkolom te zien, maar bij het ingeven van 'Malus Jonagold' komt men eveneens direct bij dit appelras terecht!- Het gebruik van de aanhalingstekens zoals in dit voorbeeld, is bij het zoeken niet nodig.

 • U kan ook uitgebreid zoeken door dit bovenaan aan te klikken. Hier kan u de kenmerken gaan aanduiden welke u wenst waar de planten aan voldoen. Let wel op : geef voldoende kenmerken op zodat u zeker zoekresultaten krijgt ! Indien u nieuwe kenmerken wil invoeren kan u best eerst op 'wis formulier' klikken.
 • Product vergelijk (0)

  U kan deze on-line catalogus op volgende manieren raadplegen: Duidt onder 'Zoek..

  0,00€
  liquidambar styraciflua als leiboom 4 etages (amberboom)

  liquidambar styraciflua als leiboom 4 etages (amberboom)

  Middelsterkgroeiende boom met diep ingesneden langwerpig blad.Verkleurt in de herfst opvallend oranj..

  240,00€
  Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2