Rozen

Rozen

De roos is ontegensprekelijk de Koningin der bloemen. Ze bezorgen u, voor een matige prijs, een weelde aan bloemen, de ganse zomer lang: vanaf juni tot eind oktober. Geen enkele andere sierstruik kan met zulke lange bloeitijd pronken! Rozen met blote wortel, zoals ze normaal geplant worden, zijn op ons bedrijf beschikbaar van zodra ze mogen verplant worden, namelijk vanaf ongeveer half november tot begin april (indien niet eerder uitverkocht) Let op : ENKEL OP BESTELLING VERKRIJGBAAR ! Rozen in pot gekweekt zijn veelal het jaarrond op ons bedrijf beschikbaar. Dit geldt vooral voor stam- en treurrozen, heesterrozen en klimrozen omdat deze uitsluitend in pot gekweekt aangeboden worden.

Voor meer informatie omtrent ROZEN: klik onderaan op het vakje met
'Algemene informatie over ROZEN'. K
lik daarna onderaan op 'Terug naar het overzicht' om terug te keren.

Een eerste keuze die moet gemaakt worden is vaak: hoeveel ruimte hebben we ter beschikking voor het planten? Een tweede keuze: welk resultaat willen we nastreven?
Laten we even een kijkje nemen in welke categorieën we de rozen vandaag indelen om zo de juiste groep te kunnen kiezen.

ZOEKT U PLANTEN/SOORTEN/MATEN/VORMEN WELKE U NIET IN DEZE CATALOGUS KAN TERUGVINDEN ? CONTACTEER ONS, DAN DOEN WIJ ONS UITERSTE BEST OM DEZE VOOR U TE ZOEKEN !

Product vergelijk (0)

 Algemene informatie over ROZEN ( Algemene informatie over ROZEN)

Algemene informatie over ROZEN ( Algemene informatie over ROZEN)

Stamrozen, treurrozen, klimrozen, Engelse rozen, heesterrozen, mini-floribunda's en bodembedekkende ..

0,00€
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1