Kortingen

KORTINGEN: worden voortaan vanaf een aankoopbedrag van minimum 150 € gegeven. De grootte van de korting is afhankelijk van het totale aankoopbedrag:

UW AANKOOPBEDRAG BEDRAAGT MINIMUM: 150 € 300 € 500 € 1000 € 2500 €
Uw korting: 3 % 5 % 7 % 10 % 15 %

De korting geldt PER AFNAME of PER BESTELLING en is dus niet cumuleerbaar met reeds eerder gedane aankopen of nog te doene aankopen, of met enige andere vorm van korting.

Nochtans kunnen klanten welke veel planten wensen aan te kopen, maar deze niet in éénmaal kunnen verwerken, vb: om een ganse tuin aan te leggen, meerdere aankoopbedragen samentellen om een grotere korting te verkrijgen, maar dan uitsluitend onder volgende voorwaarden:

  • Meerdere aankoopbedragen mogen gedurende een periode van MAXIMUM 3 MAAND samengeteld worden; Indien u dit wenst te doen dient u dit wel bij uw eerste aankoop, VOOR HET AFREKENEN, aan de kassa te melden. U ontvangt dan een klantenkaart waarop vanaf die datum uw aankoopbedragen vermeldt worden, (reeds eerder gedane aankopen komen niet in aanmerking). Van deze bedragen wordt nog geen enkele korting afgetrokken ! !
  • Bij uw laatste aankoop, VOOR DE VERVALDAG, wordt op het totaal van de op de kaart vermelde aankoopbedragen de overeenkomstige korting berekend (zie tabel hierboven) en aan u in EURO terugbetaald en dient u uw kaart in te leveren.
  • Let wel: dit dient te gebeuren voor de VERVALDAG OP UW KAART VERMELD: na deze vervaldag wordt geen enkele korting meer toegekend en op deze regel wordt er voor niemand een uitzondering gemaakt !

Korting wordt alleen gegeven op planten  van de BUITENAFDELING van het tuincentrum, dus niet op materialen (turf/potgrond en steunpalen) en op artikelen uit de winkel, welke trouwens toch aan afzonderlijke kassa's dienen afgerekend te worden. DEZE KORTINGEN ZIJN NIET GELDIG BIJ BETALING MET ECO-CHEQUES !

Ook in onze winkelserre bieden wij u de mogelijkheid tot het verwerven van een korting in de vorm van een klantenkaart. Bij een volle kaart (=12 aankopen) krijgt u bij de volgende aankoop een korting ter waarde van 5% op uw reeds eerder gedane aankopen.

online sexcam